Toolkit beveelt een update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem aan

Afhankelijk van de huidige versie van het besturingssysteem van uw computer, krijgt u mogelijk het volgende scherm te zien wanneer Toolkit wordt geïnstalleerd of bijgewerkt.

Toolkit biedt op dit ogenblik ondersteuning voor de volgende besturingssystemen:

• Windows – 10 en recentere versies
  • Mac – 10.15 (Catalina) en recentere versies

De bovenstaande berichten informeren u dat sommige Toolkit-functies mogelijk niet volledig compatibel zijn met uw huidige besturingssysteem. Nadat u op OK hebt geklikt, gaat Toolkit verder met het installatie- of updateproces. Houd echter rekening met het volgende:

• Alleen ondersteunde versies van uw besturingssysteem kunnen volledige Toolkit-functies en -functionaliteit bieden.
  • De ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen wanneer er nieuwe versies worden uitgebracht.