Twitter Facebook Google Plus Linked in

Installatie van Toolkit lukt niet vanwege 'Entry Point Not Found'-fout (KERNEL32.dll)

Tijdens het Toolkit-installatieproces verschijnt mogelijk de volgende 'Entry Point Not Found'-foutmelding:

Dat bericht verschijnt doorgaans alleen op Windows 7-apparaten. Als u dit probleem wilt oplossen, downloadt u de Microsoft Windows 7-update met behulp van de koppeling hieronder:

• Windows 7 Microsoft-update
  • Pak het bestand uit.
  • Voor 32-bits apparaten installeert u x86 en voor 64-bits apparaten installeert u x64.

Nadat de juiste versie voor uw computer is geïnstalleerd, start u het apparaat opnieuw op en voert u het Toolkit-installatieprogramma opnieuw uit. De installatie wordt nu normaliter voltooid zonder foutberichten.

Weet u niet of uw pc een 32-bits of 64-bits apparaat is? Volg deze instructies:

Opmerking: dit is gebaseerd op Windows 7, waar dit probleem zich het meest voordoet.

1. Klik op de knop Start.
  2. Klik op Configuratiescherm.
  3. Afhankelijk van de weergave zal het pad verschillen:
    • Als de inhoud van het Configuratiescherm weergegeven is in categorieën, klikt u op Systeem en onderhoud en klikt u in het volgende scherm op Systeem.
    • Als de inhoud van het Configuratiescherm weergegeven is met kleine of grote pictogrammen, dubbelklikt u op Systeem.
  4. Naast Type systeem is '32-bits besturingssysteem' of '64-bits besturingssysteem' weergegeven.