Mijn Grote Schijf wordt niet correct opgezett,of niet ontdekt. Het Systeem Profiler op mijn MAC of Apparaatbeheer van Windows geeft het aan als “onbekend apparaat” met de naam tusb6250 boot Apparaat.

Probeer het volgende:
  1. Ontkoppel alle kabels van de drive
  2. Sluit enkel de voedingskabel aan
  3. Sluit de USB kabel aan: eerst op de drive, pas dan op uw computer
Als de drive nu correct herkend wordt, werd het probleem vermoedelijk veroorzaakt door het onjuist afsluiten van de drive (kabel loskoppelen zonder veilig te unmouten). Als zoiets gebeurde, moet de USB interface zichzelf resetten. Nadien zou het verbinding van de drive weer correct moeten gebeuren.