LaCie Fuel - De gebruiksduur van de batterij optimaliseren

De gebruiksduur van de batterij is onderhevig aan verschillende factoren. Voor een optimale gebruiksduur raden we u aan de volgende richtlijnen te hanteren:

• Een enkele gebruiker speelt een enkele video af
    Als de LaCie Fuel niet met een wachtwoord is beveiligd, kunnen eventueel anderen gebruikmaken van de LaCie Fuel, wat ook ten koste gaat van de batterijduur.
    In de gebruikershandleiding leest u hoe u een wachtwoord instelt voor uw LaCie Fuel-schijf.

• Bitrate van minder dan 4 Mbit/s

• Gebruik de Seagate Media-app
    Download de Seagate Media-app in de App Store van uw mobiele apparaat. Content streamen in een browser verbruikt ook meer batterij.

• Content die niet onder DRM valt
    Content die beschermd wordt door Digital Rights Management (DRM) moet vanaf uw LaCie Fuel naar uw mobiele apparaat worden gestreamd. Als u foto's, video's of muziek van uw LaCie Fuel naar uw mobiele apparaat streamt, verbruikt u meer van uw batterij dan wanneer u de video downloadt en afspeelt.

• Stream and Download (Streamen en Downloaden) inschakelen. Hiervoor moet er meer ruimte beschikbaar zijn op uw mobiele apparaat dan alleen de grootte van de content die u wilt afspelen. De content wordt tijdelijk vanaf uw LaCie Fuel naar uw mobiele apparaat gedownload.
    U schakelt Stream and Download (Streamen en Downloaden) als volgt in:
    1. Open de Seagate Media-app.
    2. Ga naar Settings > General (Instellingen > Algemeen) en zorg dat Stream and Download (Streamen en Downloaden) op ON (AAN) staat.

width=

• Zet de LaCie Fuel zo dicht mogelijk bij uw mobiele apparaat

• Verbind niet tegelijk met de LaCie Fuel en internet
    1. Open de Seagate Media-app.
    2. Tik in de rechter bovenhoek op het Wi-Fi-symbool.

width=

3. Zorg dat u niet verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk. Als het symbool wordt weergegeven zoals hierboven, is de verbinding met internet verbroken.
      Om de verbinding met uw Wi-Fi-netwerk te verbreken, tikt u op het Wi-Fi-pictogram.
      Selecteer het pijltje naar rechts en tik dan op Disconnect from this network (Verbinding met dit netwerk verbreken).

De batterij is mogelijk niet helemaal opgeladen vanuit de fabriek.

Gebruik de oplader om de batterij volledig op te laden voor het eerste gebruik.