Hoe stel ik handmatig mijn IP-adres in op de Ethernet Disk mini?

Als uw netwerk NIET wordt beheerd door een DHCP-server gebruikt Ethernet Disk mini zijn standaard IP-adres, 192.168.1.100. Via USB: U kunt met behulp van programma « EDminiLogOn » (toegankelijk op de Ethernet Disk mini als hij is aangesloten via USB) dit standaard IP-adres wijzigen. Via het netwerk: Ga naar de pagina voor webbeheer door http://edmini in te voeren in uw webbrowser onder Windows of door het IP-adres in te voeren op een Mac-computer en dan op ‘administration’ te klikken. Meld u aan als Admin en gebruik Admin als wachtwoord. Klik op het tabblad Network en klik vervolgens op de blauwe knop. Vink Confi gure manually (handmatig confi gureren) aan om een nieuw IP-adres in te voeren. De LaCie IP Confi gurator is een programma waarmee u de gedeelde LaCiedrives in kaart kunt brengen via het netwerk. Het is verkrijgbaar via hier. U kunt het downloaden naar een computer die is aangesloten op hetzelfde netwerk als de Ethernet Disk. Met dit netwerkconfi guratieprogramma kunt u nagaan welk IP-adres (subnetmasker...) is toegewezen aan de Ethernet Disk en de ED mini bijvoorbeeld ook een naam geven. Zo kunt u de LaCie Ethernet Disk herkenbaar maken als hij is aangesloten op het netwerk.