Hoe kan ik het Dashboard van mijn netwerkdrive openen?

Er zijn twee manieren om het dashboard te openen. LaCie Network Assistant: gebruik LaCie Network Assistant (LNA) om verbinding te maken met het dashboard van uw Network Space. In het apparaatmenu in LNA selecteert u uw netwerkdrive en klikt u op de weergegeven koppeling voor toegang tot het Dashboard. Internet: als u het IP-adres van uw netwerkharddrive weet, opent u uw internetbrowser en typt u http://xxx (vervang xxx door het IP-adres). Opmerking: uw Dashboard is alleen beschikbaar voor toegang in uw lokale netwerk, tenzij u de dynamische IP-resolutie correct hebt geconfigureerd (bijvoorbeeld DynDNS).