Waarschuwingen en foutmeldingen op de Ethernet Disk, met aanbevolen oplossingen

ID gebeurtenis: 7    Bron: Disk    Fout omschrijving: Beschadigd blok in apparaat .
    Actie: Als er externe disks zijn aangesloten op de Ethernet Disk moet u die loskoppelen en controleren op fouten.Als er geen externe disks zijn gebruikt bij de Ethernet Disk neemt u contact op met uw plaatselijke ondersteuningsteam van LaCie voor reparatie of vervanging van de Ethernet Disk.
    ID gebeurtenis: 11    Bron: Disk    Fout omschrijving: Het stuurprogramma heeft een controllerfout gevonden.
      Actie: Als er externe disks zijn aangesloten op de Ethernet Disk moet u die loskoppelen en controleren op fouten. Als er geen externe disks zijn gebruikt bij de Ethernet Disk neemt u contact op met uw plaatselijke ondersteuningsteam van LaCie voor reparatie of vervanging van de Ethernet Disk.
      ID gebeurtenis: 100    Bron: W3SVC    Fout omschrijving: Verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord opgegeven bij het aanmelden voor de webtoepassing.
        Actie: Zorg dat u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt bij het aanmelden bij de webtoepassing.
        ID gebeurtenis: 100    Bron: MSFTPSVC    Fout omschrijving: Verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord opgegeven bij het aanmelden voor de webtoepassing.
          Actie: Zorg dat u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt bij het aanmelden bij de webtoepassing..
          ID gebeurtenis: 101    Bron: W3SVC    Fout omschrijving: De server kan de virtuele hoofdmap ‘’ voor map ‘’ niet toevoegen vanwege de volgende fout: het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden.
            Actie: Er is een gedeelde HTTP-map die verwijst naar een fysiek pad dat niet bestaat. De reden kan zijn dat de map is gewist of dat hij zich bevond op een externe disk die inmiddels is verwijderd.
            ID gebeurtenis: 101    Bron: MSFTPSVC    Fout omschrijving: De server kan de virtuele hoofdmap ‘’ voor map ‘’ niet toevoegen vanwege de volgende fout: het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden.
              Actie: Er is een gedeelde FTP-map die verwijst naar een fysiek pad dat niet bestaat. De reden kan zijn dat de map is gewist of dat hij zich bevond op een externe disk die inmiddels is verwijderd.
              ID gebeurtenis: 1000    Bron: DHCP    Fout omschrijving: Uw computer heeft de lease verloren van zijn IP-adres.
                Actie: Controleer de netwerkconfiguratie en de DHCP-server op fouten.
                ID gebeurtenis: 1001    Bron: DHCP    Fout omschrijving: De computer heeft geen adres toegewezen gekregen door de DHCP-server.
                  Actie: Controleer de netwerkconfiguratie en de DHCP-server op fouten.
                  ID gebeurtenis: 1114    Bron: TermServDevices    Fout omschrijving: Communicatiefout met de Spooler-systeemservice.
                    Actie: Wanneer u een verbinding legt met de Ethernet Disk met behulp van het programma Externe Desktop (Extern bureaublad) probeert de software te communiceren met de Spooler-service op de Ethernet Disk, die niet is geïnstalleerd. De Spooler-service wordt gebruikt voor printerbeheer. De Ethernet Disk biedt geen ondersteuning voor installatie van printers. U kunt deze gebeurtenis gewoon negeren.